Promociya Terrus

 

Mесец на тракторите “TERRUS”

 Промоция на Трактори STEYR Terrus през Месец Април.

   Агроин, със специалната подкрепа на CNH, обявява специални цени за най-мощната и модерна серия трактори „TERRUS“.
САМО през месец Aприл може да се възползвате от отстъпка до 30 000лв. за налични модели на склад с включена ПЕТ Години гаранция.

прочетете повече >>>

 

 

сечка за растителни остатъци - царевица и слънчоглед - Dal-Bo

 

Сечка за растителни остатъци “Dal Bo”

С разработването през 2009 г. на сечката MaxiCut, DAL- BO започва нова ера в начина, по който се справяме с растителните остатъци. Трите валяка с монтирани ножове нарязват растителните остатъци на 17 см дължина и ги инкорпорират частично в почвата, което ускорява дейността на микроорганизмите и общото разграждане на материала.

прочетете повече >>>

 

 

 

рулонни сламопреси McHale Сламопреса McHaleF5500

Ирландският бранд McHale е специализиран и световно доказал се през годините, като един от най-добрите производители на сламопреси, косачки и сеносъбирачи.

Новата сламопреса с фиксирана работна камера F5500 предоставя по-добри възможности за захранване с работен материал, опции за насичане и до 10 % по-голяма плътност на балите.

прочетете повече >>>

 

 

 

Универсален валяк “Dal_Bo”

Ако се нуждаете от универсален валяк с който да подготвите почвата за сеитба, да използвате след сеитба или за валиране на зимни култури,то най-добрият избор е Compact Classic от  Dal-Bo. Стабилната и прецизна изработка съчетана с ниски изисквания по обслужване и подръжка гарантира дълъг живот на валяците Dal-bo.

прочетете повече >>>

 

 

 

 

Прецизна високоскоростна сеялка “LEMKEN Azurit 10”

С Azurit LEMKEN навлезе в сегмента на прецизната сеитба с иновативната технология DeltaRow. Концепцията на DeltaRow е полагането на семената в два реда на разстояние 12,5 см. с шахматно разположение във формата на триъгълник. По този начин семената получават до 70% повече площ, светлина и хранителни вещества в първите фази на растеж.

прочетете повече >>>

 

 

 

 

Навесен култиватор “LEMKEN Korund 8”

Подготовката на почвата за пролетна сеитба е от съществено значение за последващата реколта. Типичните машини за предсеитбена подготовка са култиваторите за слята обработка. Култивирането е първата операция по обработка на почвата през пролетта.

прочетете повече >>>