“Агроин ООД” присъства от повече от 20 години на Българския пазар на земеделска техника и през цялото това време стремежът към по–добро е била основната цел в развитието на компанията, както и наше мото.

Ние винаги сме залагали първо на качеството и затова работим с утвърдени производители на земеделска техника от световно ниво като: STEYR, LEMKEN, MAZZOTTI, DAL-BO и други.

Другото нещо на което сме държали през всичките тези години е безупречния сервиз. Разполагаме с най-високо квалифицирани сервизни специалисти, които са с нас от самото начало и имат както необходимите знания, така и необходимия опит, за да доставят на Вас, нашите клиенти, най-доброто обслужване на пазара. А за най-добра работа на сервиза е осигурено пълно покритие с оригинални резервни части за всички марки с които работим.

Дългосрочното сътрудничество е в основата на развитието на нашата компания и то може да се постигне само ако не правиш компромис с качеството. За нас няма по-голяма награда и признание от това да чуем, че наш клиент ни е препоръчал на свой колега.

 

Steyr traktoren Lemken Dalbo MAZZOTTI JYMPA
Pasquali matermacc DAVID IND faresin enorossi
tmccancela calderoni RM Irrigation mchale Stoll-loaders
toselli mecmar nardi krampe pneusej
tatoma agrimix fantini ricosma