силози с конусовидно дъно за зърно

 

Силози за зърно с конусно дъно

 

Фирма FRAME предлага силози с конусно дъно модел FC като силозите могат да бъдат с конус 45/60° градуса на дъното, като по този начин се осигурява възможност за съхранение и на мокри продукти. Всички силози с конусно дъно разполагат със система за активна вентилация .

 

 Силози с наклон на дъното 45°

🟢 Диаметрите на цилиндъра варират от 3,64метра до 14,55метра,и вместимости от 57куб.метра до 4323куб.метра.Тази широка гама конусни силози дава възможност да се исползват за съхранение на зърно ,както и за междинни буфери за мокро или сухо зърно.Друго предимство при силозите с конусно дъно е лесното изваждане на зърното.Тук зърното се движи гравитачно и няма механика за изваждане.

 

Силози с наклон на дъното 60°

🟢 Диаметрите на цилиндъра на силоза тук варират от 3,64метра до 7,28метра като вместимоста е в диапазон от 61м3 до 853м3.Основно приложение на тези силози е за съхранение на култури с малка текливост,или висока влажност.При този модел силози също имаме вентилация,като това дава възможност за продължителен период да се съхранява влажно зърно.Обикновено тези силози се исползват за мокро зърно преди да се вкара за сушене или за фуражи с малка текливост.

 

 

ГАЛЕРИЯ