Полунавесни плугове “LEMKEN” серия “Diamant 16” и “Titan 18”

 

Немската компания Lemken е сред световните лидери в производството на почвообработваща техника,  доказала се със издръжливостта, дизайна и интелигентната технология, вложени във всеки един модел.

Растящата тягова мощност на тракторите изисква изключителна здравина на плуга. Години наред Lemken успява да изпълни това изискване благодарение на висококачествената стомана, която се използва.

Предлаганите модели изцяло покриват изискванията на съвременните фермери за качество на работа, продуктивност, здравина и не на последно място намаляване на разходите за основна обработка на почвата.

Полунавесните плугове серии Diamant 16 и Titan 18 сe предлагат с от 5 до 13 тела в множество варианти на оборудване и с разнообразни допълнителни аксесоари за трактори с мощност от 200 к.с. до над 600 к.с. Предлагат се с различни размери и видове отметателни дъски, височини, разстояние между корпусите, както и системи за защита от претоварване. Плуговете Diamant 16 и Titan 18 са оборудвани с всички съвременни технологии, които осигуряват висока производителност, комфорт на работа, надежност и здравина.

 

Допълнително информация в каталога или при запитване.

 

 

Полунавесни плугове LEMKEN серия Diamant 16
Полунавесни плугове LEMKEN серия Diamant 16

ИЗТЕГЛЕТЕ КАТАЛОГА

Полунавесни плугове LEMKEN серия Titan 18
Полунавесни плугове LEMKEN серия Titan 18

ИЗТЕГЛЕТЕ КАТАЛОГА

 

 

 

ГАЛЕРИЯ