фолиращи машини McHale

 

Фолиращи машини “McHale” за рулонни бали

 

McHale създава висококачествена селскостопанска техника над 30 години, и през това време най-важна цел винаги е била здравината и надеждността на всички продукти.

Днес McHale е световен лидер в производство на високопроизводителни фолиращи машини на бали. Гамата машини за фолиране на рулонни бали на McHale е проектирана с оглед на изискванията на днешния фермер. Разумния подход към дизайна гарантира, че работата на всяка машина е проста и удобна за потребителя.

МcHale 991 BE – Напълно автоматизирана фолираща машина за рулонни бали, която разполага с електронен контрол и функция за автоматично зареждане на фолиращата маса с бали. Когато операторът кара към баля, вдигащото рамо взема балята и я поставя на фолиращата маса ,където автоматично започва нейното опаковане, като всичко това може да бъде направено и в ръчен режим.

McHale 991 – HIGH SPEED Модерна и изключително ефективна фолираща машина, която задава темпото сред конкуренцията. 991 High-Speed ​​доставя плътно опаковани бали, като успява да запази в тях всички естествени сокове, осигуряващи повишена хранителна стойност. Моделът High Speed предлага несравнима производителност като в рамките на 30 секунди машината зарежда фолиращата маса с баля, фолира я и я разтоварва.

 

 

Фолиращи машини "McHale"
Фолиращи машини “McHale”

ИЗТЕГЛЕТЕ КАТАЛОГА

 

 

 

ГАЛЕРИЯ