Телескопични товарачи “Faresin”

 

Контрол, прецизност и маневреност: това са основните изисквания за по-лесно повдигане и преместване на всеки материал. Гамата телескопични товарачи Faresin има модели, способни да предложат правилното решение за всеки вид работа. Дължините на стрелите варира от 6 до 17 метра, а товароподемността от 2,6 до 7 тона.

Иновативният подход на Faresin позволява на компанията да оборудва всеки модел в различни конфигурации, които се различават по отношение на  опции, но осигуряват максимален комфорт и ефективност. Телескопичните товарачи Faresin са подходящи както за селскостопанска, така и за промишлена или строителна употреба.

 

SMALL RANGЕ

Телескопичният товарач 6.26 Classic 52 от серията Small Range е моделът, подходящ за всякакви ситуации, в които конструкциите и работната среда са със ограничено пространство. Моделът предлага мощност на двигателя от 70 к.с. и товароподемност до 2,6 тона.

Прочетете повече

 

 

COMPACT RANGE

Гамата COMPACT е за използване в ситуации, изискващи характеристиките на стандартна машина, комбинирани с отлична маневреност в малки пространства, като позволява повдигане на товари с тежест до 3 200 килограма.

Прочетете повече

 

 

MIDDLE RANGE

Серията MIDDLE RANGE включва 16 конфигурации, подходящи за компании, търсещи иновативна машина, която благодарение на серия от нови технологии позволява по-лесно управление и висока производителност.

Прочетете повече

 

 

ГАЛЕРИЯ