лозаро овощарски трактори Orion

 

 

Лозаро-овощарски трактори Pasquali “ORION”

 

ОRION 85

лозаро овощарски трактор ORION-85Гама от професионални изодиаметрични трактори със стандартна реверсивна функция(завъртане на седалката и волана на 180º) на шофиране, съставена от 3 различни версии, всяка от които е проектирана и произведена, за да отговори на специфични нужди.

AR – Шаси с централно съчленяване, тясна колея и малък радиус на завиване.
RS – Шаси с управление на предния мост, стабилност и нисък център на тежестта за използване и в наклонени зони.
DUALSTEER® – Шаси с централно съчленяване и завиване на предните гуми за ненадмината маневреност в тесни пространства.

Оборудван с двигател Kohler със 75 к.с., гамата Orion 85 се характеризира със значителна технологична еволюция, със специално внимание към дизайна, комфорта и ергономията и с механични, хидравлични и електронни подобрения, които правят най-добрите машини от гамата PASQUALI незаменими трактори за бъдещо земеделие.

 

СИНХРОНИЗИРАНА ТРАНСМИСИЯ: 32 скорости (16 х 16) със съединител Easy Plus™ и Smart Brake & Go.

СИНХРОНИЗИРАН РЕВЕРС: да, с бутон Power Clutch System.

КАБИНА: Vista Clima (конусовидна структура с 4 колони) или Space Clima (с 6 колони) (опция)

ХИДРАВЛИКА: Хидравличната система се състои от двойна верига с две независими помпи: едната с дебит 29,5 l/min(опционално 51 l/min) е предназначена за навеса и хидравличните изводи, другата с дебит от 33,5 l/min е предназначена за управлението. До 2 хидравлични двойки и вход за връщане на маслото. Задният ВОМ е независим от скоростната кутия и е синхронизиран с всички скорости. ВОМ може да се задейства електрохидравлично и има скорост от 540/540Е об./мин. (опция 540/100 об./мин.)

 

овощарски и лозарски трактори Orion

 

 

ORION K90

Пълна гама, съставена от изодиаметрични версии с централно съчленяване (AR), и управляем преден мост (RS), система Dualsteer®. Двигател Kubota, 75 HP, Stage V Orion K90 са специализирани трактори, отговарящи на най-новата технология и най-високата производствена ефективност, като винаги се грижат за околната среда.

Новите електронно управлявани двигатели Stage V отговарят на най-строгите европейски стандарти за контрол на емисиите: предимство сред изодиаметричните трактори, което се изразява в по-ниска консумация, по-малко токсични емисии и по-висок комфорт при работа.

Иновативното техническо съдържание, елегантният дизайн и намалените габаритни размери правят Orion K90 незаменими машини за бъдещото селско стопанство.

 

 

ORION SDT K90

Нископрофилни трактори с диференцирани колела и къса база. Компактен и пъргав за работа в оранжерии, овощни градини лозя, също и на склонове,

Гамата Orion SDT K90 се предлага в 2 версии:

RS – Шаси с управление на предния мост, стабилност и нисък център на тежестта за използване и в наклонени зони.
DUALSTEER® – Шаси с централно съчленяване и управление на предния мост за ненадмината маневреност в тесни пространства.
Няма възможност за обръщане на управление.

 

 

ORION SKY JUMP K90 Dualsteer

Orion Sky Jump K90 е специализиран трактор с предни гуми и задни гумени вериги. Тази двойна конфигурация съчетава качествата на управление на класически трактор с гуми и стабилността и сцеплението на гумена верига.

Сцеплението на Orion Sky Jump K90, в зависимост от терена, може да надвиши с 60% това на тракторите с гуми и при използване на стръмни склонове има по-висока странична стабилност, което позволява на трактора да работи при наклонени терени с тежък прикачен инвентар.
Тази конфигурация от гуми и вериги на Orion Sky Jump K90 осигурява три предимства:

1. Забележително намалено уплътняване на почвата благодарение на по-малкото налягане на веригите върху земята в сравнение с надуваемата гума.
2. Минимални щети на почвата между редовете и при управление в края на полето в сравнение с машина, оборудвана с железни вериги;

3. Хомологация за движение по пътищата и възможност за лесно движение с 40 км/ч. без да уврежда пътната настилка.

Благодарение на уникалната система за двойно управление Dualsteer®, действаща върху предните колела и върху централното съчленяване, Orion Sky Jump K90 има голяма маневреност, равна на своите „събратя“ с гуми, тъй като може да достигне ъгъл на завиване от 60° с много малък радиус на завой.

Тези характеристики, съчетани с късото междуосие и ниския център на тежестта, правят Orion Sky Jump K90 идеалната машина за работа в редове и посеви по стръмни склонове, където сцеплението, стабилността, маневреността и безопасността са основните изисквания.

Orion Sky Jump K90 се задвижва от 4 цилиндров двигател Кубота с обем 3,8 l. и мощност от 98 кс. Трансмисията е синхронизирана с 32 скорости(16 предни и 16 задни)
Товароподемността на навеса е 2 700 кг.

 

Лозаро-овощарски трактори Pasquali ORION 85
Лозаро-овощарски трактори Pasquali ORION 85

ИЗТЕГЛЕТЕ КАТАЛОГА

Лозаро-овощарски трактори Pasquali ORION V80
Лозаро-овощарски трактори Pasquali ORION V80

ИЗТЕГЛЕТЕ КАТАЛОГА

 

 

ГАЛЕРИЯ