лозар овощарски трактори -EOS

 

Лозаро-овощарски трактори Pasquali “EOS”

 

Eos 5.60 AR са специализирани трактори, предназначени за използване в изключително тесни пространства: редови култури, лозя, овощни градини, оранжерии и разсадници. Благодарение на изодиаметричните колела и кормилното управление с хидростатично задвижване, действащо върху централно съчленено шаси, най-добрите качества на Eos 5.60 AR са неговата пъргавина и маневреност.

Eos 6.60 RS са многофункционални специализирани трактори, особено подходящи за поддръжка на лозя и овощни градини. Нисък център на тежестта, твърдата рама с управление на предните колела и задвижването на четирите колела осигуряват стабилност и прилепване към земята и позволяват на Eos 6.60 RS да работи както на равни, така и на силно наклонени терени.

Реверсивната позиция на шофиране(завъртане на седалката на 180°) позволява да се работи практично и рационално както с теглени, така и с предни прикачни устройства.

 

Двигател

Трактори серия Eos разполагат с 4-цилиндров двигател Kohler с обем 2,5 л., директно впръскване и мощност от 49 к.с.

  

Трансмисия

Синхронизирана 24 скоростна кутия (12 напред и 12 назад). Многодисков съединител в маслена баня без обслужване. Постоянно задвижване на 4 те колела.

трактори-EOS-Pasquali

 

Хидравлика и ВОМ

Хидравличната система се състои от двойна верига с две независими помпи: едната с дебит 25,6 l/min е предназначена за навеса и хидравличните изводи, другата с дебит от 15,3 l/min е предназначена за управлението.
Задният ВОМ е независим от скоростната кутия и е синхронизиран с всички скорости. ВОМ може да се задейства електрохидравлично и има скорост от 540 об./мин.

 

Лозаро-овощарски трактори Pasquali "EOS"
Лозаро-овощарски трактори Pasquali “EOS”

ИЗТЕГЛЕТЕ КАТАЛОГА