Script support IE Browser

                  en       bg

LEMKEN

Компактната дискова брана Heliodor на LEMKEN е създадена, както за повърхностна обработка на стърнища с лека и среднотежка почва,така и за предпосевна обработка след оран.
Със създаването на новата тежка дискова брана RUBIN 12 Лемкен дават нова насока в развитието на дисковите брани.Благодарение на по-големите си дискове с размер 736 мм. дисковата брана RUBIN 12 може да достигне дълбочина на обработка 20 см.,която преди беше достижима само за плуговете и стърнищните култиватори.
След първичната обработка на почвата е много важно да се подготви максимално добре посевното легло.Семената се нуждаят от добре разрохкана,снабдена с влага и въздух почва.Това може да се постигне чрез използването на роторната брана Zirkon 10 на Lemken,която осигурява оптимално разбиване и размесване на почвения слой до 15 см.Безаварийната работа,лесната настройка на работната дълбочина,промяната на скороста на ротора и обръщането на движението на работните органи превръщат Zirkon 10 в незаменим помощник на модерния земеделец.
Инженерите на Lemken създават прикачната пръскачка Primus, с обем от 2500 до 4500 литра, за да могат да задоволят изискванията на крупните фермери. Високото качество е постигнато, като са премахнати някои ненужни елементи, а акцента е върху важните системи необходими за прецизна работа.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 

steyr  mazzotti logo  lemken logo  toselli logo  pasquali  mater-macc  pneusej logo   tume logo       tmc    calderoni.jpg     david.jpg    jimpa dal-bo  agrimix rmlogo nardi    krampe logo   cicoria logo frame logo mecmar logo ptm.jpg   

Член на асоциацията AgroTech Final 2021