agroin logo

LEMKEN

Добре конструираният култиватор трябва да отговаря на някои основни изисквания при обработка на стърнища, а именно:да се смесват големи количества остатъчна слама с почвата ,като едновременно с това се предотвратява засушаването,чрез разбиване на почвените капиляри. За да задоволи тези изисквания LEMKEN усъвършенстват доказалият се култиватор Smaragd и се ражда новият Kristall.
Производител: LEMKEN
Компактната дискова брана Heliodor на LEMKEN е създадена, както за повърхностна обработка на стърнища с лека и среднотежка почва,така и за предпосевна обработка след оран.
Производител: LEMKEN
Със създаването на новата тежка дискова брана RUBIN 12 Лемкен дават нова насока в развитието на дисковите брани.Благодарение на по-големите си дискове с размер 736 мм. дисковата брана RUBIN 12 може да достигне дълбочина на обработка 20 см.,която преди беше достижима само за плуговете и стърнищните култиватори.
Производител: LEMKEN
Култиваторa за предсеитбена подготовка Korund 8 осигурява отлично разрохкване на почвата,като едновременно с това притъпкващите валяци идеално заравняват и уплътняват почвата.Това осигурява нужните условия за запазване на почвената влага необходима за прорастване на растенията.
Производител: LEMKEN
Ако искате да подготвите почвата за сеитба само с едно минаване,то Вашият избор е System-Kompaktor от LEMKEN .Това е идеалното решение за да се постигне добро разрохкване,обработка на еднаква дълбочина и уплътняване на посевното легло.Това е предпоставка за равномерно прорастване и висок процент покълване дори и на по-претенциозни,дребносеменни култури,като рапица,захарно цвекло и др.
Производител: LEMKEN
Навесните обръщателни плугове EurOpal, с две до седем тела,се отличават с голяма здравина и ниско тегло,което спомага за изключително лекия ход на плуга и води до икономия на гориво, и по-малка амортизация на трактора.
Производител: LEMKEN
Плуговете VariOpal на Lemken изцяло покриват изискванията на съвременните селскостопански предприятия.Качеството на работа на плуга зависи преди всичко от правилната настройка на ширината и дълбочината на работа на корпусите.
Производител: LEMKEN
Растителната защита ,освен добрата обработка на почвата,е основна предпоставка за висок и качествен добив.За да помогне на фермерите, Lemken разработват надеждни и леки пръскачки Sirius.
Производител: LEMKEN
След първичната обработка на почвата е много важно да се подготви максимално добре посевното легло.Семената се нуждаят от добре разрохкана,снабдена с влага и въздух почва.Това може да се постигне чрез използването на роторната брана Zirkon 10 на Lemken,която осигурява оптимално разбиване и размесване на почвения слой до 15 см.Безаварийната работа,лесната настройка на работната дълбочина,промяната на скороста на ротора и обръщането на движението на работните органи превръщат Zirkon 10 в незаменим помощник на модерния земеделец.
Производител: LEMKEN
За да бъде Вашето стопанство конкурентноспособно, не е достатъчно само да увеличите площта му, а трябва да подобрите качеството на обработка на почвата.За това ще Ви помогне плуга Diamant 11 на LEMKEN.
Производител: LEMKEN
Растящата тягова мощност на тракторите изисква изключителна здравина на плуга.Плуговете EuroTitan ,които имат от 9 до 12 работни тела, издържат на големите натоварвания благодарение на висококачествената стомана, от която са изработени.EuroTitan изцяло покриват високите изисквания на съвременните крупни фермери за качество на работа,продуктивност,здравина и не на последно място намаляване на разходите за основна обработка на почвата.
Производител: LEMKEN
Различните почвени и климатични условия изискват лесна промяна на ширината на захват на плуга,което е една от най-важните предпоставки за екологично и икономически ефективно земеделие.Плуговете VariTitan с девет до дванадесет корпуса и ширина на захват до 660 см осигуряват максимална производителност.
Производител: LEMKEN
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Разширено търсене

 

steyrmazzotti logolemkentoselli logopasqualimater-maccpneusejtume tmc    jimpa dal-bo  agrimix rmLogo nardi   cicoria logo quadrato-nuovo  mecmar