култиватори DAVICULTOR

 

Култиватори “ID DAVID” – Испания

 

ID DAVID e испанска компнания специализирана и утвърдила се през годините, като една от най-добрите в производството на лозароовощарска техника. Разумният подход към дизайна, използването на материали с безкомпромисно качество и модерните решения, осигуряват машини готови да се справят и в най-тежките условия.

 

Култиватори “DAVICULTOR”  

Култиватори с хидравлично регулиране на работната ширината и вътрередова обработка. Специално предназначени за основна обработка на почвата в лозя и овощни градини. Различните модели покриват работна ширина от 1.60 м. до 3.60 м. и брой на работните органи – 7, 9, 11 и 13. Работните органи за защитени с пружинна защита от претоварване. Като допълнително оборудване се предлагат различни по вид отклоняващи секции за вътрередова обработка.

 

 

Култиватори "ID DAVID" – Испания
Култиватори “ID DAVID” – Испания

ИЗТЕГЛЕТЕ КАТАЛОГА

 

Навесни култиватори за междуредова и вътрередова обработка на лозя и овощни градини. Различните модели предлагат работна ширина от 1,80 м. до 4.35 м. Работните органи са с нон стоп защита от претоварване. Към рамата на култиваторите може да се монтира отклоняваща секция със собствена хидравлична система за обработка между дърветата в реда. Работния орган може да бъде фреза, нож, дискова секция или косачка.

 

 

 

ГАЛЕРИЯ