фреза с отклиняваща секция Calderoni

 

Фрези с отклоняваща се секция “Calderoni” – Италия

 

Италианксият производител на лозаро-овощаркса техника Calderoni e доказал се бранд, характеризиращ се със изключително надеждни и съвременни машини, готови да посрещнат изискванията на всички клиенти.

В зависимост от  междуредовото пространство и мощността на трактора Calderoni предлагат на пазара богата гама от фрези с отклоняваща се секция и различни по вид работни органи.

 

Машина с отклоняваща се секция серия FPS” – за  междуредово разстояние – от 3.5 до 6.5 м

Модел

Работна ширина Тегло Необходима мощност
FPS 55 55 см 480 кг 30 к.с
FPS 80 80 см 500 кг 40 к.с
FPS  92 92 см 510 кг 45 к.с
FPS 104 104 см 520 кг 50 к.с
FPS 116 116 см 530 кг

55 к.с

 

Прочетете повече

 

Фрезите “CALDERONI” предлагат различни опции на отклоняващи секции за вътрередова обработка. Работната ширина на секцията варира от 50 см. до 116 см. Типа на секцията може да бъде дискова секция, секция с фрезови ножове и плацова фреза. Дисковете на дисковата секция могат да се заменят с фрезови ножове.

Машината разполага със собствена хидравлична система. Отклоняването на секцията може да става автоматично при допир на щеката до дървото или ръчно от оператора на трактора или оператор, който седи директно на машината. Чувствителността на допир може да се регулира, така че да се отклонява и от по – млади и тънки дървета. Задвижването на секцията се извършва от редуктор и кардан със съединител и защита от претоварване.

Необходимата мощност на трактора е от 20 кс. до 60 кс.

 

ГАЛЕРИЯ