Script support IE Browser

                  en       bg

Механична линейна сеялка за посев на зърнени култури-пшеница,ечемик, рапицa, соя, люцерна и др.
Една от най-ефективните посевни комбинации на Lemken e Compact-Solitair благодарение на няколко характеристики:
За да задоволят изискванията на най-крупните фермери ,за ефективност съчетана с икономичност, Lemken разработват прикачните сеялки Solitair 12 с работна ширина от 8 до 12 метра.Производителноста на Solitair 12/1200 К е 1300 дка за 8 часа!
Бурното развитието на селското стопанство през последните години и стремежа на фермерите да бъдат конкурентноспособни изисква използването на високоефективни машини с лесно обслужване,каквато е сеялката Solitair 9 на Lemken.
TUME - Финландия са специализирани в производството на сеялки от най-висок клас. Това се потвърждава от това ,че през последните години TUME печели всички състезания в които участва.През 2009-2010 г в Швейцария е проведено мащабно едногодишно тестово изпитание на няколко световно известни марки сеялки Horsch, Tume, Väderstad и Överum. Сеялките са сравнявани по няколко показателя:разход на гориво при сеитба,качество на сеитба и среден добив от засятите полета. TUME печели убедително състезанието с 40% по добри показатели от останалите сеялки.
Сеялките PNEUSEJ са пневматични сеялки за прецизна сеитба на есенници (рапица, ечемик, пшеница,овес ,ръж,соя,люцерна и др.) характеризиращи се с висока точност на засяване,лесно обслужване и ниска цена.Високата точност на засяване се постига чрез доказалата се в годините дозираща система ACCORD, а двойните самопочистващи се дискове DXD осигуряват равномерно разпределяне на семената на нужната дълбочина. Сеялките PNEUSEJ се предлагат в размер от 4 до 8 метра.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 

steyr  mazzotti logo  lemken logo  toselli logo  pasquali  mater-macc  pneusej logo   tume logo       tmc    calderoni.jpg     david.jpg    jimpa dal-bo  agrimix rmlogo nardi    krampe logo   cicoria logo frame logo mecmar logo ptm.jpg   

Член на асоциацията AgroTech Final 2021