agroin logo

За да бъде Вашето стопанство конкурентноспособно, не е достатъчно само да увеличите площта му, а трябва да подобрите качеството на обработка на почвата.За това ще Ви помогне плуга Diamant 11 на LEMKEN.
Производител: LEMKEN
Растящата тягова мощност на тракторите изисква изключителна здравина на плуга.Плуговете EuroTitan ,които имат от 9 до 12 работни тела, издържат на големите натоварвания благодарение на висококачествената стомана, от която са изработени.EuroTitan изцяло покриват високите изисквания на съвременните крупни фермери за качество на работа,продуктивност,здравина и не на последно място намаляване на разходите за основна обработка на почвата.
Производител: LEMKEN
Различните почвени и климатични условия изискват лесна промяна на ширината на захват на плуга,което е една от най-важните предпоставки за екологично и икономически ефективно земеделие.Плуговете VariTitan с девет до дванадесет корпуса и ширина на захват до 660 см осигуряват максимална производителност.
Производител: LEMKEN
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Разширено търсене

 

steyrmazzotti logolemkentoselli logopasqualimater-maccpneusejtume tmc    jimpa dal-bo  agrimix rmLogo nardi   cicoria logo quadrato-nuovo  mecmar