Script support IE Browser

                  en       bg

За нас

gallery 33 g

 

Повече от осем години „Агроин ООД“ Стара Загора се стреми да задоволява всички потребности и желания  на модерния земеделец и затова нашето мото е „Стремеж към по-добро“ !

През последните години все по-голямо внимание се обръща на ефективното, разходоспестяващо земеделие. 

Модерните земеделци осъзнаха, че не е важно само да увеличават обработваемите площи, но трябва да ги обработват по най-ефективния начин, за да могат да бъдат конкурентоспособни и печеливши.

Едно от най-важните условия за това е използването на качествена, сигурна и лесна за експлоатация техника.

За да задоволи тези изискванията на клиентите „Агроин ООД“ Стара Загора  работи само с най-реномираните европейски производители на земеделска техника и инвентар, като LEMKEN, UNIGREEN, PASQUALI, MECMAR, RM, PNEUSEJ, CALDERONI, TUME, JYMPA, AGRIMIX, MATERMACC, MATROT,EUROCLASS 21,DAL-BO, STOLL, STEYR, VENTURA  и др.

Най-голямото признание за качеството на машините и инвентара предлагани от „Агроин “ е това, че няма нито един недоволен клиент на „Агроин“ в България, а клиентите които веднъж са  се доверили на професионализма и  висококачествената техника предлагана от „Агроин“ предпочитат да продължат да работят с нас и в бъдеще.

За дългосрочното сътрудничество с клиентите допринасят гаранционната и сервизна осигуреност на техниката и преферeнциалните финансови условия, които се предлагат на редовните клиенти.

На разположение на клиентите е  24-часов мобилен сервиз с високо-квалифицирани технически специалисти.

По желание на клиента се осигурява  въвеждане в експлоатация на  машини и инвентар директно на полето на клиента, както и инструктиране и обучение  на  лицата на които предстои да работят с иновативните  машини от ново поколение.

Гарантирана е пълна осигуреност с оригинални резервни части и консумативи за целия експлоатационен живот на машините.

 

steyr  mazzotti logo  lemken logo  toselli logo  pasquali  mater-macc  pneusej logo   tume logo       tmc    calderoni.jpg     david.jpg    jimpa dal-bo  agrimix rmlogo nardi    krampe logo   cicoria logo frame logo mecmar logo ptm.jpg   

Член на асоциацията AgroTech Final 2021